Fysiotherapie Westerkwartier

Waar we samen werken aan uw gezondheid

Welkom bij onze kleinschalige en dynamische praktijk voor fysiotherapie! Wij richten ons op persoonlijke aandacht en het vinden van het beste traject voor elke cliënt. Ons doel is om u zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen en samen met u het maximale uit uw herstel te halen. Naast de reguliere fysiotherapie bieden wij diverse specialisaties om u nog gerichter te kunnen helpen.

Ons Team

In ons team van toegewijde fysiotherapeuten vindt u de expertise en passie die nodig zijn om u te begeleiden op uw weg naar herstel.

Peter Klamer - Fysiotherapeut
Peter is een ervaren fysiotherapeut die zich richt op algemene therapie. Daarnaast heeft hij diverse specialisaties, waaronder Chronisch ZorgNet, orthopedische revalidatie, COVID-revalidatie, COPD, hartrevalidatie, vaatproblematiek en dry needling. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring zorgt Peter ervoor dat u de zorg krijgt die u nodig heeft voor een snel en duurzaam herstel.

Aylin Buik - Fysiotherapeut
Aylin is gespecialiseerd in zowel algemene therapie als in het behandelen van psychosomatische klachten. Ze biedt ontspanningstherapie en yoga aan om lichaam en geest in balans te brengen. Haar holistische benadering zorgt ervoor dat u niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker wordt.

Niels Bergsma - Fysiotherapeut
Niels is een toegewijde fysiotherapeut die zich inzet voor uw welzijn en herstel. Zijn passie voor fysiotherapie drijft hem om elke dag het beste te bieden aan zijn cliënten. Met Niels aan uw zijde kunt u rekenen op een persoonlijke en effectieve behandeling.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend