Het 1 op 1 Dieet in Leek

Afvallen in Leek met Het 1 op 1 Dieet met Romy

Welkom bij The 1:1 Diet, waar we jou helpen op weg naar een gezondere en fittere versie van jezelf! Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het streven naar een gezond gewicht in een drukke wereld vol verleidingen. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt dieetplan om jou te ondersteunen op je reis naar een lichaam waar je weer trots op kunt zijn.

Onze aanpak

Bij The 1:1 Diet geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. Onze coach, Romy, heeft zelf ervaren hoe het is om te worstelen met gewichtsbeheersing. Met haar empathie en expertise begeleidt ze jou stap voor stap door het programma heen. Tijdens een intakegesprek leren we jou en je levensstijl kennen, zodat we samen een plan kunnen opstellen dat perfect bij jou past.

Het Stappenplan

Ons Stappenplan biedt een flexibele aanpak, ongeacht hoeveel gewicht je wilt verliezen. Door middel van onze smaakvolle maaltijdproducten en gezonde voeding, bouwen we geleidelijk aan een nieuwe en gezonde levensstijl op. Stap voor stap verminder je de maaltijdproducten en verhoog je de inname van reguliere voeding, waardoor je lichaam op een duurzame manier aanpast aan een gezondere routine.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier