M&F: praktijk voor Muziek en Fysiotherapie

M&F: praktijk voor Muziek en Fysiotherapie Handtherapie Noord Nederland

Over Marja Tiggelman

Marja Tiggelman is een veelzijdig professional die haar expertise in fysiotherapie en handtherapie combineert met haar passie voor muziek. Als afgestudeerd fysiotherapeut en ervaren musicus richt ze zich op de behandeling van musici met bewegingsklachten, evenals niet-muzikanten met diverse lichamelijke klachten.

Muzikale Opleiding en Carrière

Marja begon haar muzikale carrière met een studie aan het Utrechts Conservatorium, waar ze in 1985 afstudeerde met als hoofdvak piano. Ze breidde haar muzikale kennis verder uit met studies in schoolmuziek in Hilversum en Groningen, en volgde bijvakken als blokfluit, zang, koor- en ensembleleiding, akkoordgitaar, drums, en basislessen viool en hoorn. Gedurende haar loopbaan heeft Marja pianoles gegeven aan de Regionale Muziekschool Amersfoort, privélessen aan huis verzorgd en als vervanger gewerkt op diverse muziekscholen.

Medische Carrière

Gedreven door een lang gekoesterde interesse in de medische sector, besloot Marja zich op latere leeftijd te verdiepen in fysiotherapie. In 2010 studeerde ze af aan de Hanzehogeschool te Groningen. Als algemeen fysiotherapeut werkte ze in een eerstelijnspraktijk en bij Icare in Assen, waar ze ervaring opdeed in revalidatie en psychogeriatrie.

Specialisatie in Handtherapie

Marja's bijzondere interesse in handtherapie leidde tot verdere specialisatie. Ze volgde de opleiding tot handtherapeut en deed praktijkervaring op in het Martini Ziekenhuis en het Ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten. Haar focus op handtherapie maakt haar bij uitstek geschikt om musici te behandelen met hand- en polsproblemen die hun spel belemmeren.

Eigen Praktijk

In haar eigen praktijk combineert Marja haar kennis van fysiotherapie en handtherapie met haar muzikale achtergrond. Ze biedt gespecialiseerde behandelingen aan voor musici met bewegingsklachten, maar ook niet-muzikanten kunnen bij haar terecht voor diverse fysiotherapeutische en handtherapeutische behandelingen.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier