Praktijk de ROEF

Eerstelijns revalidatie in Noord Nederland!

Welkom bij Praktijk de ROEF, uw vertrouwde partner voor revalidatie, oefentherapie en fysiotherapie. Ontstaan uit de samenwerking tussen Oefentherapie Norg en Parafysio Noord, zijn we sinds 2013 één geïntegreerde praktijk die zich richt op het bieden van de beste zorg voor onze patiënten.

Onze Missie

Bij Praktijk de ROEF staat u als patiënt centraal. We geloven dat elke persoon uniek is en daarom streven we ernaar om een behandelplan op maat voor u te ontwikkelen. Dit doen we door een uitgebreide intake waarin uw klachten en doelen grondig worden besproken. Indien nodig, kan de behandeling direct tijdens het eerste contact beginnen.

Ons Team

Ons team bestaat uit meerdere ervaren fysiotherapeuten en oefentherapeuten die gespecialiseerd zijn in revalidatie en oefentherapie. We zetten ons in om de meest passende hulpverlener voor u te vinden, zodat u de best mogelijke ondersteuning krijgt bij het bereiken van uw gezondheidsdoelen.

Onze Aanpak

  • Individuele Behandelplannen: We werken samen met u om een persoonlijk behandelplan op te stellen, waarbij uw doelen centraal staan.
  • Uitgebreide Intake: Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om uw klachten en wensen uitgebreid te bespreken.
  • Start van de Behandeling: Indien nodig kan de behandeling direct beginnen tijdens de eerste afspraak.

Samenwerking en Netwerk

Praktijk de ROEF werkt nauw samen met verschillende thuiszorgorganisaties en andere disciplines binnen de gezondheidszorg. Dit stelt ons in staat om uw herstelproces optimaal te ondersteunen.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier