Jannes Ink

Bij Jannes Ink draait alles om het vertellen van jouw verhaal door middel van prachtige, op maat gemaakte tatoeages.

  • Industriepark 37
    9351 PA Leek
  • 06 46638617
  • Route

Bij Jannes Ink draait alles om het vertellen van jouw verhaal door middel van prachtige, op maat gemaakte tatoeages. Geleid door de passie en toewijding van Jannes zelf, zijn we meer dan alleen een tattooshop - we zijn een gemeenschap van kunstenaars die gedreven zijn om unieke en betekenisvolle kunstwerken te creëren die een leven lang meegaan.

Jannes Ink is het geesteskind van Jannes, een ervaren tattooartiest met een scherp oog voor detail en een diepe liefde voor de kunst van het tatoeëren. Als een ware meester in zijn vak, brengt Jannes zijn eigen unieke stijl en expertise in elke tatoeage die hij zet, met een focus op vakmanschap en klanttevredenheid.

Bij Jannes Ink begrijpen we dat elke tatoeage een verhaal vertelt - jouw verhaal. Of het nu gaat om het herdenken van een geliefde, het vieren van een mijlpaal of gewoon het uiten van je eigen unieke stijl, Jannes werkt nauw samen met elke klant om een ontwerp te creëren dat perfect past bij hun visie en persoonlijkheid.

Onze tattooshop is een creatieve en gastvrije ruimte waar ideeën tot leven komen en waar klanten zich thuis voelen. We streven naar een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt en kan genieten van het proces van het krijgen van een tattoo, ondersteund door het vriendelijke en professionele team van Jannes Ink - waar Jannes zelf natuurlijk het voortouw neemt.

Bij Jannes Ink gaat het niet alleen om het zetten van tatoeages, maar ook om het bieden van een ervaring die je nog lang zult koesteren. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze shop en samen iets buitengewoons te creëren!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend