Joline's beautysalon

Joline's Beautysalon is toegewijd aan het leveren van producten en services van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Bij Joline's Beautysalon streven we ernaar om jou de ultieme ervaring te bieden in schoonheid en welzijn. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en services tegen betaalbare prijzen is wat ons onderscheidt. We geloven dat iedereen het verdient om zich fantastisch te voelen en er op hun best uit te zien, en we zijn hier om die droom werkelijkheid te maken.

Onze Locatie

Je vindt ons gezellige salon in het tuinhuisje achter ons huis. Het is een rustige, afgelegen plek waar je even helemaal kunt ontspannen en jezelf kunt verwennen. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het huis, waardoor je direct in een sfeer van rust en sereniteit stapt.

Onze Tijd voor Jou

Bij Joline's Beautysalon draait alles om jou. We begrijpen dat je druk bent en tijd kostbaar is, daarom streven we ernaar om jouw bezoek aan onze salon zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu langskomt voor een snelle touch-up of een uitgebreide behandeling, we beloven dat je je bij ons op je gemak zult voelen en dat je stralend de deur uit zult gaan.

Ontmoet Joline

Mijn naam is Joline van der Meulen, en ik ben de trotse eigenaar van Joline's Beautysalon. Als gepassioneerde schoonheidsspecialiste is het mijn missie om jou te helpen je beste zelf te zijn. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde liefde voor mijn vak, sta ik klaar om al je schoonheidsdromen waar te maken. Mijn dochtertje Norah en onze vrolijke hond Seff maken ook deel uit van ons gezin. Seff, die altijd nieuwsgierig is naar nieuwe gezichten, zit veilig achter een hekje, zodat jij je volledig op je gemak kunt voelen tijdens je bezoek.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend