Kapsalon Primeur

Geknipt worden in een fijne omgeving

Welkom bij Kapsalon Primeur, waar we meer dan alleen een knipbeurt aanbieden - we bieden een ervaring van gastvrijheid, warmte en stijl aan al onze gewaardeerde klanten. Stap binnen en voel de hartelijke sfeer die ons kenmerkt.

Onze Missie

Bij Kapsalon Primeur geloven we in het creëren van een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Onze missie is om niet alleen uitzonderlijke kapsels te leveren, maar ook een gemeenschap te bouwen waar klanten kunnen ontspannen, genieten en zichzelf kunnen zijn.

Een Salon Voor Iedereen

Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een klassieke snit, of gewoon een beetje ontspanning, bij Kapsalon Primeur zijn we er voor jou. Onze salon is ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen, inclusief onze jongste klanten. Onze kidscorner zorgt ervoor dat zelfs de kleintjes zich op hun gemak voelen tijdens hun knipbeurt, terwijl onze ontspannen damessalon en barbershop een scala aan mogelijkheden bieden voor elke stijl en voorkeur.

Jouw Comfort Is Onze Prioriteit

Bij Kapsalon Primeur draait alles om jouw comfort. Of je nu zin hebt in een gezellig gesprek of juist liever in stilte geniet van je behandeling, ons vriendelijke en professionele team staat voor je klaar om aan al je wensen te voldoen. En als je snel weer weg moet, begrijpen we dat volledig - we zorgen ervoor dat je ervaring snel, efficiënt en aangenaam is.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier