Kapsalon Sissers

The way of hair

Welkom bij Kapsalon Sissers in het bruisende Leek!

Bij ons draait het allemaal om jou. Of je nu een frisse knipbeurt wilt, een levendige nieuwe kleur, krullen die blijven of zelfs wat extra lengte met extensions, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je straalt met een look die helemaal bij je past.

Onze Missie

Bij Kapsalon Sissers geloven we in meer dan alleen een kapsel. We willen dat je je zelfverzekerd en verjongd voelt wanneer je onze salon verlaat. Onze stylisten zijn gepassioneerd en deskundig, en werken samen met jou om ervoor te zorgen dat je er op je best uitziet en je op je best voelt.

Onze Merken

We zijn trots om te werken met enkele van de beste merken in de haarverzorgingswereld:

Matrix: Voor levendige en duurzame kleuringen zonder ammoniavrije formules. Of je nu een subtiele verandering wilt of een gedurfde nieuwe look, Matrix heeft alles wat je nodig hebt om je haar te laten stralen.

Affinage Styling: Deze trendy productlijn is geïnspireerd door de undergroundcultuur van DJ's en snowboarders. Of je nu van strak en gestyled houdt of juist van een nonchalante look, Affinage Styling heeft de producten om elke stijl te creëren die je maar wilt.

Onze Toewijding

Bij Kapsalon Sissers willen we niet alleen aan, maar ook overtreffen wat je van een kapsalon verwacht. We blijven leren en groeien, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Op die manier kunnen we jou de best mogelijke service bieden.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend