La Beau Belle

Jouw wensen en comfort staan centraal

Welkom bij Beautysalon La Beau Belle, waar schoonheid en welzijn samenkomen in een oase van ontspanning. Mijn naam is Daniëlle, en ik ben niet alleen de trotse eigenaar van deze salon, maar ook jouw toegewijde schoonheidsspecialist.

In het hart van Leek nodig ik je uit om de wereld van La Beau Belle te betreden, waar jouw wensen en comfort onze hoogste prioriteit zijn. Met een scala aan huidverbeterende en ontspannende behandelingen zorgen we ervoor dat jij straalt, zowel van binnen als van buiten.

Wat maakt een behandeling bij La Beau Belle zo bijzonder? We plaatsen jouw behoeften altijd voorop. Of je nu worstelt met specifieke huidproblemen zoals acne, of gewoon op zoek bent naar een moment van pure verwennerij, bij ons is alles mogelijk. We nemen de tijd om naar je te luisteren en een behandeling op maat samen te stellen die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Ons assortiment behandelingen omvat een scala aan mogelijkheden, waaronder ontspannende gezichtsbehandelingen, verkwikkende massages voor hoofd, schouders en nek, en speciale behandelingen zoals Lash Lift, Brow Lift, en binnenkort ook One By One Lash Extensions. Bij La Beau Belle streven we ernaar om jou de ultieme schoonheidservaring te bieden, van top tot teen.

Maar hoe is Beautysalon La Beau Belle eigenlijk ontstaan? Mijn reis begon op mijn 18e, toen ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialist volgde. Hoewel het leven zijn eigen weg nam en ik mijn tijd wijdde aan het stichten van een gezin en het werken in de mondzorg, bleef mijn passie voor beauty en welzijn altijd sluimeren. Uiteindelijk kon ik de roep niet weerstaan en besloot ik mijn droom na te jagen door mijn eigen salon te starten: La Beau Belle.

Met al mijn kennis en ervaring uit mijn opleiding en door voortdurende bijscholing en certificering, zoals bij Perfect Eyelash voor de 'One By One wimper extensions', Maggie's Academie voor de 'Lash Lift', en Declaré voor de heerlijke producten die ik gebruik, sta ik garant voor professionele behandelingen volgens de nieuwste inzichten. Bij La Beau Belle blijf ik streven naar perfectie, zodat jij altijd kunt genieten van een ongeëvenaarde schoonheidservaring.

Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen bij Beautysalon La Beau Belle, waar we samen jouw natuurlijke schoonheid laten stralen als nooit tevoren. Kom langs en ervaar de magie van La Beau Belle.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier