Manjeviek

Kapsalon Manjeviek is een gezellige salon in het centrum van Leek boordevol vakkennis.

In het hart van Leek vind je onze gezellige salon, waar vakkennis en passie voor het kappersvak samenkomen. Bij Manjeviek draait alles om jou, onze gewaardeerde klant. We streven ernaar om niet alleen aan je wensen te voldoen, maar deze te overtreffen door middel van tijd, zorg, kwaliteit en gezelligheid.

Ons team van ervaren kapsters staat klaar om jouw droomkapsel te realiseren. Maak kennis met onze getalenteerde stylisten:

Paula Creativiteit is Paula's drijvende kracht. Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie, weet ze met passie en vakmanschap de meest prachtige kapsels te creëren. Bij Paula staat niet alleen het resultaat centraal, maar ook de persoonlijke connectie met elke klant. Gezelligheid en het nemen van de tijd zijn voor haar net zo belangrijk als het perfecte kapsel.

Agnès Met een diepe liefde voor haar vak en een aanstekelijk enthousiasme verwelkomt Agnès elke klant met een glimlach. Voor haar is geen dag hetzelfde en geen klant gelijk. Het is deze diversiteit die haar creativiteit voedt en haar in staat stelt om aan elke wens te voldoen. Agnès straalt pas echt wanneer ze ziet dat haar klanten met een tevreden gevoel de deur uitgaan.

Bij Kapsalon Manjeviek geloven we in het creëren van meer dan alleen een kapsel; we streven ernaar om een ervaring te bieden die je keer op keer terug wilt beleven. Kom langs en ontdek zelf waarom onze salon zo geliefd is in Leek.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend