MDDstyle

Bij MDDstyle zorgen we voor mooie, verzorgde handen, nagels en wenkbrauwen

Bij MDDstyle zorgen we voor mooie, verzorgde handen, (probleem)nagels en wenkbrauwen. Wij geloven dat een stukje gezelligheid en tijd voor jezelf minstens zo belangrijk zijn. Of je nu behoefte hebt aan een heerlijk ontspannen paraffinebad, een manicure behandeling, of het verwijderen of vernieuwen van kalk- of schimmelnagels op hand of voet, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze diensten omvatten uitgebreide manicure behandelingen, waarbij je kunt kiezen voor een basis of een spa manicure. Voor een mooie glanzende kleur op je nagels, bieden wij gellak aan, die zowel op hand- als teennagels kan worden aangebracht. We perfectioneren en geven ook je wenkbrauwen vorm, zodat ze er altijd verzorgd uitzien. Bovendien organiseren we manicure workshops, waar je samen met vriendinnen of collega's kunt leren hoe je zelf je nagels kunt verzorgen en stylen.

Bij MDDstyle is het mogelijk om behandelingen te combineren. Wanneer je heerlijk zachte handen hebt na een paraffinebad, wil je natuurlijk ook je nagels van een mooi kleurtje voorzien. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het stylen en verven van je wimpers en wenkbrauwen.

Kom langs en ervaar zelf de persoonlijke aandacht en hoogwaardige service van MDDstyle. Wij zorgen ervoor dat je er niet alleen prachtig uitziet, maar je ook zo voelt!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier