Silver Fox Tattoo

Sfeervolle tattoo shop in Leek waar kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staat.

Welkom bij Silver Fox Tattoo Company! Bij ons staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Onze studio, gevestigd aan de Schelp 9 in Leek, is een plek waar je terecht kunt voor professioneel gezette tatoeages in een veilige en hygiënische omgeving.

Onze Diensten

Of je nu een ervaren tattoo-liefhebber bent of juist voor het eerst een tattoo overweegt, wij helpen je graag bij elke stap van het proces. Van het brainstormen over ontwerpen tot het zetten van de tattoo en het bijwerken ervan, wij zijn er voor jou.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Je kunt ons contacteren via e-mail, telefoon of WhatsApp. Op zaterdagen kun je ook gewoon binnenwandelen in onze shop. We staan klaar om je te adviseren en je een prijsindicatie te geven op basis van je ideeën en wensen.

Gratis Intake

Voor grotere tatoeages plannen we graag een intakegesprek in. Hier nemen we rustig de tijd om alle details en wensen te bespreken. Ook voor kleinere tattoos zijn we beschikbaar voor vragen. Loop gerust binnen voor een korte power intake van 5 minuten.

Prijsindicatie

We streven ernaar om op basis van je wensen een duidelijke prijsindicatie te geven. Op onze kostenpagina vind je meer informatie over onze tarieven. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent.

Hygiëne en Veiligheid

Onze studio voldoet aan alle eisen van de GGD. We zorgen voor een schone en veilige omgeving waar je met een gerust hart je tattoo kunt laten zetten. We beschikken over airconditioning, voldoende parkeergelegenheid en een goede koffiemachine voor gratis gebruik tijdens je verblijf.

Bij Silver Fox Tattoo Company streven we naar niets minder dan perfectie. We kijken ernaar uit om jouw ideeën werkelijkheid te maken en je te voorzien van een prachtige tattoo waar je trots op zult zijn. Kom langs en ontdek zelf waarom wij dé plek zijn voor al je tattoo-behoeften.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier