SKINCARE BY INGRID

Mijn uitgangspunt is topkwaliteit leveren voor een goede prijs.

Welkom bij SKINCARE BY INGRID, jouw bestemming voor hoogwaardige huidverzorging en ontspanning in Leek, onder leiding van mijzelf, Ingrid Willemsen. Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaar van SKINCARE BY INGRID, ben ik gepassioneerd door het bevorderen van schoonheid, gezondheid en welzijn door middel van professionele behandelingen en persoonlijke aandacht.

Mijn Expertise

Met een solide achtergrond in de schoonheidsindustrie, heb ik mijzelf verder ontwikkeld door de opleiding dermatologie te volgen bij U-Consultancy. Daarnaast blijf ik voortdurend mijn kennis vergroten door het bijwonen van beurzen in heel Europa en het volgen van trainingen geleid door vooraanstaande vakmensen en dermatologen. Mijn expertise strekt zich uit tot diverse gebieden, waaronder visagie, chemische peelings, microneedling, bindweefselmassage en meer.

Mijn Passie

Mijn passie voor het vak is de drijvende kracht achter alles wat ik doe bij SKINCARE BY INGRID. Ik streef naar schoonheid, gezondheid en geluk voor al mijn klanten, en ik zet mij in om een stralende, gezonde huid te bevorderen met elke behandeling die ik uitvoer.

Persoonlijke Aandacht

Bij SKINCARE BY INGRID geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. Ik hecht veel waarde aan het luisteren naar jouw wensen en behoeften, en samen stellen we een persoonlijk behandelplan op dat is afgestemd op jouw unieke huidtype en doelen. Mijn doel is om jou niet alleen een behandeling te bieden, maar een complete ervaring van ontspanning, luxe en maximaal resultaat.

Kwaliteit & Service

Bij SKINCARE BY INGRID staat kwaliteit en service voorop. Ik garandeer topkwaliteit tegen een eerlijke prijs, met maatwerk voor elke individuele klant. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid zijn kernwaarden in mijn salon, waar de focus ligt op huidverbetering met een wellnesservaring.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier