Tattoo Ronda

Allround tattooshop

Welkom bij Tattoo Ronda, dé bestemming voor hoogwaardige tattoo-kunst in Leek, gevestigd op de vertrouwde grond waar eigenaar Wilco Ronda zijn passie begon. Met een rijke geschiedenis in de tattoo-industrie heeft Wilco zijn vakmanschap verfijnd door de jaren heen, van zijn vroege dagen bij Rinto in Bergum tot zijn tijd bij Tainted Love en Smooth Sailing Tattoo in Groningen, waar hij bekend stond onder de naam 'Freebooter Tattoo'.

In 2016 nam Wilco een beslissende stap en opende zijn eigen shop, Tattoo Ronda, in Leek. Gezien zijn roots in Leek was dit een natuurlijke keuze voor Wilco. Tattoo Ronda is een 'allround tattooshop', wat betekent dat je hier terecht kunt voor vrijwel alle tattoo-stijlen. Of je nu op zoek bent naar een groot meesterwerk of een kleine subtiele tattoo, in kleur of zwart/grijs, onze focus ligt altijd op duurzaamheid en kwaliteit. Onze specialiteiten omvatten onder andere Old school en Japans.

Bij Tattoo Ronda moedigen we nieuwsgierigheid aan, dus aarzel niet om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze shop. We verwelkomen alle geïnteresseerden om de sfeer te proeven en te zien waarom wij bekend staan om onze uitstekende service en vakmanschap.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier