Albert Heijn

Ontdek het gemak van winkelen bij Albert Heijn Leek! We zijn verheugd om jou een uitstekende supermarktervaring te bieden, recht in het hart van Leek. Bij ons draait alles om jouw wensen en behoeften, en we streven ernaar om boodschappen doen zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.

Bij Albert Heijn Leek vind je een breed assortiment aan verse producten, kruidenierswaren, lekkernijen en nog veel meer. Onze schappen zijn gevuld met hoogwaardige producten die zijn geselecteerd om aan jouw eisen te voldoen. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden of speciale traktaties, je zult zeker iets vinden dat aan je verwachtingen voldoet.

We begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom hebben we ons best gedaan om je winkelervaring zo efficiënt mogelijk te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je te helpen en advies te geven. Bovendien bieden we handige diensten zoals zelfscankassa's en online bestellen, zodat je op jouw eigen manier kunt winkelen.

Bezoek onze website voor meer informatie over ons assortiment, openingstijden en speciale aanbiedingen. Bij Albert Heijn Leek willen we graag jouw favoriete plek zijn om boodschappen te doen en te genieten van hoogwaardige producten en uitstekende service. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel!

Locatie

Openingstijden

maandag08:00-20:00
dinsdag08:00-20:00
woensdag08:00-20:00
donderdag08:00-21:00
vrijdag08:00-21:00
zaterdag08:00-20:00
zondag13:00-18:00

Contactformulier