Aldi Leek

Boodschappen bij ALDI Leek

  • Industriepark 7
    9351 PA Leek
  • Route

Welkom bij de vernieuwde ALDI-vestiging aan Industriepark 7 in Leek! Jouw gemak staat voorop, en dat merk je meteen bij binnenkomst.

Ontdek het gemak van onze nieuwe opstelling, waar alle verse boodschappen direct aan het begin van de winkel te vinden zijn. Groente, fruit, vlees, vis en vega liggen voor het grijpen, waardoor je belangrijke items meteen in je winkelkar hebt. En dit alles tegen de vertrouwde lage prijzen waar ALDI bekend om staat.

Onze versafdeling is het hart van ALDI, trots op een uitgebreide selectie verse groenten, fruit en panklare, voorgesneden groenten. En voor de liefhebbers van vers afgebakken broodjes hebben we een assortiment met onder andere croissantjes, meergranenpuntjes en mueslibollen.

Geen tijd om te koken? Ontdek onze heerlijke maaltijdsalades, smakelijke sandwiches, kleurrijke smoothies en kant-en-klaarmaaltijden die snel op tafel staan.

Verse Vlees, Vis, en Kaas: Ons assortiment omvat ook verse vlees- en visproducten, overzichtelijk gepresenteerd in staande koelingen. En wat betreft kaas, van Hollandse klassiekers tot internationale variëteiten, wij hebben voor ieder wat wils.

Ontdek de vernieuwde ALDI in Leek, waar we niet alleen streven naar lage prijzen, maar ook naar een prettige en duurzame winkelomgeving. We verwelkomen je graag voor een winkelervaring die helder, overzichtelijk en vooral vriendelijk is. Tot snel bij ALDI Leek!

 

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend