Bakkerij van Esch

Ambachtelijke bakkerij waar zowel brood, als banket en gebak gemaakt wordt.

Welkom bij 't Pure Ambacht met Bakkerij van Esch! Een bezoek aan ons is altijd een feest, samen met de heerlijke creaties van Bakkerij van Esch, een ambachtelijke bakkerij met een rijke geschiedenis. We nodigen je uit om de wereld van ambachtelijk brood, banket en gebak te ontdekken die we met liefde en vakmanschap creëren.

Onze ambachtelijke bakkerij, gevestigd in Zevenhuizen (Groningen), vormt het hart van onze passie voor traditioneel bakken. Vanuit hier voorzien we onze filialen in Norg, Roden, Leek, Tolbert, Vinkhuizen en Paddepoel (stad Groningen) van heerlijke lekkernijen. Ook hebben we een bijzondere biologische bakkerij in Peize, waar ons regionale en biologische assortiment tot leven komt.

We zijn een familiebedrijf met een lange geschiedenis die teruggaat tot meer dan 120 jaar geleden, toen onze over-opa Geert van Esch begon met bakken in Norg. Ondanks de moderne tijden hebben we ons gewijd aan ambachtelijk vakmanschap, waarbij zorg en passie voor het maken van smaakvolle en verantwoorde producten voorop staan.

Bij ons draait alles om het creëren van heerlijke producten met aandacht voor traditie en kwaliteit. We hebben filialen in diverse plaatsen en een eigen biologische bakkerij, omdat we geloven in het verbinden van gemeenschappen met eerlijk en lekker eten.

We verwelkomen je graag om ons assortiment te ontdekken en de sfeer van ambachtelijk bakken te proeven. Je kunt altijd bij ons binnenstappen, en we hopen dat je geniet van de heerlijke creaties die voortkomen uit 't Pure Ambacht van Bakkerij van Esch.

Locatie

Openingstijden

maandag08:30-18:00
dinsdag08:30-18:00
woensdag08:30-18:00
donderdag08:30-18:00
vrijdag08:30-20:00
zaterdag08:30-17:00
zondaggesloten

Contactformulier