Bike Totaal Wagenaar

De fietsspecialist

Bike Totaal Wagenaar (voorheen Profile Wagenaar 'de Fietsspecialist') is al bijna 50 jaar een vertrouwd begrip in Leek en omgeving. Wij staan bekend om verschillende sterke punten die ons onderscheiden.

Bij ons vind je een uitgebreide selectie fietsen, waaronder stadsfietsen, racefietsen, ATB's en vooral een ruime keuze aan elektrische fietsen. We bieden tevens een breed scala aan onderdelen, accessoires, fiets- en regenkleding, en ook gebruikte fietsen maken deel uit van ons aanbod. Onze goed uitgeruste werkplaats wordt bemand door gediplomeerd personeel dat klaarstaat om je fiets in topconditie te houden.

Als specialist in elektrische fietsen hebben we verschillende modellen in huis, variërend van motoren in het voor- en achterwiel tot in het midden onder de trapas, en verschillende plaatsingen van de accu's zoals in het frame, bagagedrager en kettingkast.

Bij Bike Totaal Wagenaar kun je niet alleen terecht voor nieuwe fietsen, maar we presenteren ook een ruim aanbod aan tweedehands fietsen in diverse prijsklassen, inclusief elektrische modellen. Elke gebruikte fiets wordt grondig nagekeken en indien nodig gerepareerd, zodat je erop kunt vertrouwen dat deze bijna als nieuw is.

Of je nu een nieuwe fiets, accessoires, onderhoud of een gebruikte fiets zoekt, bij Bike Totaal Wagenaar staan we voor je klaar met deskundig advies en uitstekende service. Bezoek onze winkel en ontdek ons veelzijdige aanbod om jouw fietservaring nog beter te maken.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag08:00-18:00
woensdag08:00-18:00
donderdag08:00-18:00
vrijdag08:00-21:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten