Bio Corner-Easy Hobby

De biologische winkel van leek. Dat is natuurlijk Biocorner

Welkom bij De Biocorner, dé plek voor biologische producten in Leek en omgeving. Hoewel onze winkel misschien klein is, is ons assortiment op deze website juist groot en divers.

Wij zijn trots op ons aanbod van hoogwaardige biologische producten. Onze samenwerking met Bakkerij v/d Westen zorgt ervoor dat we dagelijks vers biologisch brood kunnen leveren. Daarnaast bieden we een scala aan biologische vleeswaren, zuivel, en heerlijk knapperige groenten en sappig fruit van de Odin biologische groothandel.

Onze missie is om biologische en gezonde keuzes gemakkelijk en toegankelijk te maken voor onze gemeenschap. Of je nu bewust bent van je voeding of gewoon wilt genieten van pure smaken, De Biocorner is er voor jou. We begrijpen de waarde van biologische producten voor jouw welzijn en voor de gezondheid van onze planeet.

Ontdek ons uitgebreide assortiment hier op de website en maak kennis met de verscheidenheid aan biologische opties die we aanbieden. Bij De Biocorner streven we ernaar om een gezonde levensstijl te ondersteunen en je te voorzien van de beste biologische producten die er zijn.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-18:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten