Capisce Trendy Mode

TRENDY MODE

Welkom bij Capisce, jouw trendy bestemming voor damesmode! Met een schat aan ervaring in de modewereld, hebben we ons hart verloren aan kleding en stijl.

Stap binnen in onze ruime winkel van maar liefst 200 m², waar alles op een overzichtelijke en uitnodigende manier is uitgestald. We weten dat kleding meer is dan alleen stof – het is een expressie van jouw persoonlijkheid. Daarom presenteren we onze collectie met zorg en aandacht, zodat je gemakkelijk de stukken kunt ontdekken die perfect bij je passen.

Naast een uitgebreid aanbod aan kleding, bieden we ook een selectie van fantastische horloges en sieraden die je look helemaal afmaken. Onze collectie omvat de nieuwste trends en tijdloze stijlen, zodat je altijd iets vindt dat jouw eigen smaak weerspiegelt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfrissen, een bezoek aan Capisce is zeker de moeite waard. We nodigen je uit om onze winkel te verkennen en te genieten van een uitgebreide keuze aan mode en accessoires die je laten stralen. Bij Capisce weten we dat mode meer is dan kleding – het is een verhaal dat je vertelt zonder woorden.

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-18:00
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-21:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten

Contactformulier