DA Leek

Een complete drogisterij

Welkom bij onze uitgebreide drogisterij, waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jouw verzorgings- en gezondheidsbehoeften. Of je nu een man of een vrouw bent, we hebben een breed assortiment aan producten die aan al je wensen voldoen.

Onze winkel is jouw one-stop bestemming voor hoogwaardige verzorgings- en gezondheidsproducten. Van huidverzorging tot vitaminen, van haarproducten tot medicinale benodigdheden, we hebben alles wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan diverse behoeften te voldoen, omdat we begrijpen dat elk individu uniek is.

Mis onze twee-wekelijkse folder niet, waarin je altijd scherp geprijsde aanbiedingen kunt vinden. We willen ervoor zorgen dat kwaliteitsproducten betaalbaar zijn en voor iedereen toegankelijk blijven. Zo kun je jezelf en je dierbaren verwennen zonder je budget te overschrijden.

We nodigen je van harte uit om onze drogisterij te bezoeken en te ontdekken hoe we je kunnen helpen met jouw welzijn. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om advies te geven en je te assisteren bij het vinden van de juiste producten voor jouw behoeften. Bij ons draait alles om jouw gezondheid en comfort, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze winkel.

Locatie

Openingstijden

maandag12:00-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-20:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten