De Heeren van Leek

De NR.1 in betaalbare mannenmode

Bij De Heeren van Leek is de nieuwe collectie gearriveerd en dit jaar is het assortiment gevarieerder dan ooit. De verfrissende kleuren, prachtige materialen en unieke prints maken dat je direct enthousiast wordt over nieuwe kleding. Of je nu houdt van subtiel of juist opvallend, onze mode heeft voor ieder wat wils. En we begrijpen dat mode niet alleen mooi, maar ook betaalbaar moet zijn.

Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. We willen niet alleen kleding aanbieden, maar ook de juiste maat aanreiken, met je meedenken en volop keuze bieden. De Heeren van Leek geloven dat dit vanzelfsprekend is in onze benadering.

Om iedereen goed te kunnen helpen, hebben wij besloten om van dinsdag tot vrijdag 's avonds open te zijn op afspraak. Hierdoor hopen wij je tot dienst te kunnen zijn op tijden die jou het best uitkomen. 

We willen je eigenlijk uitnodigen om zelf onze winkel te ervaren. Een bezoek aan onze winkel midden in de Tolberterstraat, schuin tegenover de kerk, zal je laten zien wat we bedoelen. We kijken er echt naar uit om jou (opnieuw) te mogen begroeten! Henk Jan en Marjan Klooster verwelkomen je met open armen.

Kom langs, ontdek de mode en voel de warmte van onze gastvrijheid en expertise bij De Heeren van Leek.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:30-17:30
woensdag09:30-17:30
donderdag09:30-17:30
vrijdag09:30-17:30
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten

Contactformulier