EP Mulder

De elektronica vakzaak van de regio Leek

Bij EP:Mulder zijn we al vele jaren dé expert op het gebied van elektronica en witgoed. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, droger, koelkast, TV, laptop of tablet, wij zijn dé specialist in Noordenveld, Leek, Haren, Tynaarlo en Marum. 

We begrijpen dat het maken van de juiste keuze belangrijk is, en daarom staan we altijd klaar om je te helpen. Met ons uitgebreide assortiment en onze kennis kun je bij ons terecht voor advies en het vinden van het perfecte apparaat voor jouw behoeften.

Bij EP:Mulder gaat het niet alleen om het aanbieden van kwaliteitsproducten, maar ook om uitstekende service. Heb je vragen over service, reparatie of onderhoud? Geen probleem, we staan voor je klaar om je te ondersteunen en je vragen te beantwoorden. 

Dus, als je op zoek bent naar elektronica en witgoed in de omgeving van Noordenveld, Leek, Haren, Tynaarlo en Marum, kom dan langs bij EP:Mulder. We zijn er om je te helpen en te adviseren, zodat je met een tevreden gevoel jouw ideale apparaten kunt vinden.

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten

Contactformulier