Hans Anders Opticien

Stap binnen bij Hans Anders Leek en ervaar de Anders Garanties

Welkom bij Hans Anders Leek, waar je een wereld van mogelijkheden ontdekt voor jouw ogen en oren, zowel in onze moderne winkel als online. Bij ons krijg je altijd én-én-én: persoonlijke en geavanceerde oog- en hoorzorg van onze ervaren opticiens en audiciens, de nieuwste collecties brillen, zonnebrillen, lenzen en hoortoestellen van topmerken, en dit alles voor de laagste prijs in de markt. We zetten onze belofte extra kracht bij met onze 5x Anders Garanties.

Bij Hans Anders begrijpen we dat je ogen en oren kostbaar zijn; ze verbinden je met de wereld om je heen. Daarom vinden wij dat hoogwaardige oog- en hoorzorg toegankelijk moet zijn voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een bril, lenzen of een hoortoestel, je kunt erop vertrouwen dat we de beste kwaliteit bieden, zonder extra kosten. Bij Hans Anders hoef je niet te kiezen tussen kwaliteit en betaalbaarheid; wij bieden beide standaard aan. Ons deskundige team staat voor je klaar, met een breed assortiment en professioneel advies om aan al jouw wensen te voldoen.

Stap binnen bij Hans Anders Leek en ervaar de Anders Garanties die onze belofte aan jou versterken. Omdat jouw zicht en gehoor het waard zijn. Bij Hans Anders, zien én horen we wat jij nodig hebt.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend