HEMA

Making daily life easier and more fun

Bij HEMA Leek streven we ernaar om jouw dagelijks leven leuker, eenvoudiger en beter te maken. Met meer dan 550 winkels verspreid over Nederland, is er altijd een HEMA winkel bij jou in de buurt. Of je nu op zoek bent naar baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed, bij ons vind je het allemaal. Ons doel is om kwaliteit en design voor iedereen toegankelijk te maken.

Bij HEMA maken we al onze producten zelf en dat zie je in elk detail terug. Van onze sokken en ondergoed tot onze schoolspullen en kantoorartikelen, we hechten waarde aan kwaliteit en functionaliteit. Bovendien zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze thee, koffie en chocolade dragen het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk, en voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we enkel duurzaam katoen.

HEMA is meer dan een winkel, het is een levensstijl. We willen jouw dagelijkse routines aangenamer maken met onze diverse producten en toegewijde aandacht voor duurzaamheid. Als je bij HEMA Leek binnenstapt, kun je er zeker van zijn dat je kiest voor producten die zowel vriendelijk zijn voor de planeet als voor jouw portemonnee. Welkom in de wereld van echt HEMA!

Locatie

Openingstijden

maandag10:00-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten

Contactformulier