Heys Schoenmode

Van fashion tot comfort.

Van Verleden naar Heden.

In 1982 openden Henk en Jellie Heijs samen met hun zoon Harry en schoondochter Tineke de deuren van Heys Schoenmode in Leek. Wat begon als een familiebedrijf groeide uit tot een gevestigde naam in schoenmode.

In 1990 namen Harry en Tineke het roer over en brachten vernieuwing in de winkel door meerdere keren te verbouwen. In 2009 vond de eerste verbouwing plaats en in 2012 volgde de tweede, waardoor de winkel een indrukwekkende oppervlakte kreeg van ruim 850m2. En dan hebben we nog niet eens de magazijnen meegerekend!

Heys Schoenmode biedt een ruim assortiment met diverse prachtige merken. Elk seizoen struinen we nationale en internationale beurzen af om de meest bijzondere collecties samen te stellen. Onze merken omvatten onder andere: Floris van Bommel, Harris, Santoni, Magnanni, Rehab, van Lier, Giorgio, Shabbies Amsterdam, Via Vai, UGG, Panama Jack, Xsensible, Gabor, Durea, Wolky, Dubarry, Lowa, Meindl en vele andere.

Ons team is het kloppend hart van Heys Schoenmode. Dankzij ons toegewijde en diverse team kunnen we klanten op alle afdelingen van de winkel van dienst zijn. Met ruime kennis van onze producten staan we klaar om passend advies te geven en te helpen bij het vinden van de juiste schoenen. Regelmatig krijgen we trainingen van vertegenwoordigers om up-to-date te blijven. Momenteel bestaat ons team uit 12 leden en zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Lijkt werken in ons team je interessant? Bekijk dan onze vacatures.

In 2021 hebben we onze webshop gelanceerd. Service en klantgerichtheid staan centraal, waarbij we mensen graag helpen en adviseren. Als een bezoek aan onze fysieke winkel niet mogelijk is, biedt onze webshop een uitkomst. Je kunt onze zorgvuldig geselecteerde collectie op afstand bekijken en met gemak een bestelling plaatsen, waarna jouw geliefde schoenen snel thuis bezorgd worden.

Heys Schoenmode is een verhaal dat zich ontvouwt van generatie op generatie, waar vakmanschap, passie voor schoenen en klantenservice samenkomen. We nodigen je van harte uit om onze winkel te ontdekken, ons team te ontmoeten en onze collectie te verkennen, zowel in onze winkel als online.

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten