Hubo Tjoelker

De doe het zelf zaak van Leek

Bij Hubo draait het om jouw keuze. Of je nu besluit om zelf aan de slag te gaan, samen te klussen of het werk aan Hubo over te laten, onze deskundige vakmensen staan altijd voor je klaar. Met bijna 185 vestigingen door heel Nederland en 55 jaar ervaring zijn we de meest doorgewinterde bouwmarkt van allemaal.

Meindert en Menze Tjoelker hebben Hubo opgebouwd met de visie dat klussen jouw eigen beslissing is. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment klusbenodigdheden, maar ook maatwerkoplossingen. Van horren om insecten buiten te houden tot op maat gemaakte zonwering, deuren, vloeren en kasten. En als je hulp nodig hebt bij het inmeten en monteren, staan onze professionele inmeetservice en montagedienst voor je klaar.

Bij Hubo gaan we verder dan alleen een winkel. We mengen verf in elke denkbare kleur, bieden een snelle sleutelservice en verhuren zelfs aanhangwagens om je aankopen gemakkelijk thuis te krijgen.

In onze Hubo in Leek vind je meer dan een gewone bouwmarkt. We hebben een uitgebreide selectie van diervoeding en tuinartikelen. Als officiële Sigma-dealer voorzien we je van advies over de juiste verf voor jouw project. Wat je ook beslist – zelf doen, samenwerken of het aan ons overlaten – onze eigen klussendienst staat altijd klaar om je professioneel te ondersteunen.

Bij Hubo Leek combineren we keuze met service. Jouw klus, jouw manier, en wij zijn er om je te helpen.

Locatie

Openingstijden

maandag08:00-20:00
dinsdag08:00-20:00
woensdag08:00-20:00
donderdag08:00-20:00
vrijdag08:00-21:00
zaterdag08:00-17:00
zondaggesloten

Contactformulier