Humphrey Juweliers

Bij Humphrey Juweliers staan we voor u klaar

Welkom bij Humphrey Juweliers, voorheen bekend als Juwelier van Zanten, uw vertrouwde juwelierszaak in het sfeervolle Leek. Midden in het gezellige centrum bij "de Liekeblom" zetten wij al ruim 33 jaar lang onze traditie van uitstekende service voort.

Bij Humphrey Juweliers zijn we meer dan zomaar een juwelier; wij zijn uw toegewijde partner voor alles op het gebied van sieraden en horloges. Ons ervaren team bestaat uit vakbekwame professionals, waaronder een gediplomeerde goudsmid en horlogemaker. Met meer dan 16 jaar ervaring zijn wij gepassioneerde experts op het gebied van horloges en sieraden.

Wij geloven in het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten. Of het nu gaat om het kiezen van het perfecte sieraad, het vinden van de ideale verlovingsring, het selecteren van trouwringen, reparaties, aanpassingen of het ontwerpen van een uniek sieraad - bij Humphrey Juweliers staan we voor u klaar.

Om u de beste service te bieden, werken we nauw samen met externe experts, zoals diamantairs, taxateurs, horlogemakers en goudsmeden. Ook voor het omvormen van uw oud goud, zilver, munten en andere kostbaarheden tot nieuwe juweelcreaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Stap binnen bij Humphrey Juweliers in Leek, waar traditie, vakmanschap en persoonlijke service samenkomen voor een unieke winkelervaring. Wij zijn er trots op om uw vertrouwde juwelier in Leek te zijn, waar we niet alleen sieraden verkopen maar ook herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Ontdek de wereld van verfijnde juwelen en hoogwaardige horloges bij Humphrey Juweliers, waar uw wensen centraal staan.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier