Jouw Snuffelkast

Huur Uw Eigen Kraam Bij Jouw Snuffelkast.

Bij Jouw Snuffelkast in Leek kun je gemakkelijk een kast huren om je spullen te verkopen. Of je nu ongedragen kleding, gereedschap, huisgemaakte jam, retro games, of andere items hebt, bij deze overdekte vrij markt ben je aan het juiste adres. Eigenaar Selby de Koning zorgt voor een gevarieerd aanbod in de winkel en houdt jouw gehuurde kast in de gaten. Je kunt stickers ophalen om je spullen van prijzen te voorzien en ze vervolgens uitstallen in de kast. Daarna hoef je eigenlijk niets meer te doen, behalve af en toe wat aanvullen als je dat wilt. Je opbrengst wordt wekelijks op je rekening gestort of contant overhandigd.

Voor nieuwe huurders is er een speciale aanbieding: de eerste periode is de helft van de prijs! Dit geldt voor alle huurprijzen hierboven.

Je kunt ook gewoon langskomen bij Jouw Snuffelkast om te snuffelen en misschien wel iets unieks te vinden dat je altijd al hebt willen hebben. De winkel aan de Tolberterstraat 9 in Leek biedt een ruime en overzichtelijke ruimte met meer dan 50 kasten vol diverse artikelen. Er is zelfs een pashok aanwezig om kleding te passen en een tv met spelcomputers om games te testen. Je kunt tijdens het vullen van een kast of het winkelen zelf genieten van een kop koffie of thee aan de winkeltafel, waar je ook gezellig kunt praten met de eigenaar of andere klanten.

De huurtrap werkt als volgt: In de eerste huurperiode van 4 weken betaal je de "startprijs." Daarna kun je verlengen en wordt er elke periode €5,- bij de vorige huurprijs opgeteld, tot de maximale huurprijs voor een plank, halve kast, of kraam is bereikt. Na de eerste periode kun je ervoor kiezen om te verlengen, te stoppen, of voor 12 weken de opbrengst 50/50 te delen met de winkel. Na deze 50/50 periode kun je opnieuw beginnen met de huurtrap of stoppen. En als je wilt, kun je altijd weer instappen.

Kom gezellig langs bij Jouw Snuffelkast in Leek en ontdek de mogelijkheden voor het huren van een kast en het vinden van unieke items!

Locatie

Openingstijden

maandag14:00-18:00
dinsdag14:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag10:00-17:00
zondaggesloten