Jouw Snuffelkast

Huur Uw Eigen Kraam Bij Jouw Snuffelkast.

Jouw Snuffelkast

De winkel bestaat inmiddels sinds 2015.  Selby de Koning heeft de winkel overgenomen in 2018 en nog altijd verwelkomt hij jou graag om te komen snuffelen. Er zijn meer dan 50 planken, halve kasten en kramen.

Huur Jouw Eigen Kraam

Wil je zelf graag wat verkopen, dan huur je vrij gemakkelijk een plek in de winkel. Onder “Huren” vindt je meer informatie. In overleg kun je best veel in de winkel. Samen hopen we natuurlijk op een leuke verkoop.

Ik verkoop Jouw…

tweedehands, zelfgemaakte of nieuwe artikelen. De winkel wordt netjes ingericht en toegankelijk gemaakt voor iedereen die maar wil snuffelen. Ik hoop iedereen te verwelkomen of kijk op www.selby.nl

Kast huren

HOE KUN JE ZONDER VEEL MOEITE ARTIKELEN VERKOPEN Of je nou nieuwe, zelfgemaakte of tweedehands artikelen hebt. Dan kun je bij Jouw Snuffelkast terecht voor het huren van een plank halve kast of hele kraam om te verkopen.

DE HUURTRAP! Je betaalt voor de eerste periode van 4 weken de “startprijs”. Dat is 50% korting op de vaste prijs. Daarna kun je verlengen en elke periode wordt de korting minder, tot de normale huurprijs voor een plank, halve kast of kraam. Na de eerste periode kun je ervoor kiezen om te verlengen, te stoppen of voor 12 weken 50/50 te huren. Dan betaal je geen huur, maar deel je de opbrengst met de winkel. Na de 50/50 periode begin je opnieuw met de startprijs van de huurtrap of stop je er mee. Je kan altijd weer instappen.  Alle prijzen van de huurtrap zijn voor 4 weken huren en te vinden op www.jouwsnuffelkast.nl!!!

Kom snuffelen

Jouw Snuffelkast is gevestigd in hartje Leek aan de Tolberterstraat 9. Naast het zelf huren van een kast om jouw spullen te verkopen, kun je ook gewoon lekker snuffelen en misschien iets tegen komen wat je altijd al had willen hebben.

De winkel is ruim van opzet en overzichtelijk genoeg om alle planken goed te bekijken. Er staan ten minste 30 kramen gevuld met diverse artikelen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast zijn er nog een twintigtal extra halve kasten en planken. Er is mogelijkheid om te passen, maar dit mag je ook rustig thuis doen. Tevens kun je een kop koffie of thee krijgen bij het vullen van een kast of tijdens het winkelen zelf. Je mag dan even aan de winkel tafel zitten om tot rust te komen en gezellig met de eigenaar of andere klanten een praatje maken.

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-17:30
dinsdag13:00-17:30
woensdag09:30-17:30
donderdag09:30-17:30
vrijdag09:30-17:30
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten

Contactformulier