Kidzz eyes & Fashion

De leukste brillen en kleding voor kinderen

Of je nu een nieuwe kinderbril zoekt, een leuk kraamcadeau of nieuwe kinderkleding, bij Kidzz Eyes & Fashion hebben we het! We hechten waarde aan kwaliteit en advies! Daarom staan wij vol enthousiasme voor je klaar in onze mooie winkel te Leek. Je vind ons in het pand van Magnifiek voor Ogen. Een shop in een shop dus!

 

Brillen

Opvallend is de “kinderhoek” met een ontzettend toffe collectie van ongeveer 250 kinderbrillen en daarmee kunnen we zeggen dat we de grootste kinderbrillen collectie uit de regio hebben! Een hele bewuste keuze. In een doorsnee optiekzaak komt de collectie kinderbrillen er meestal bekaaid vanaf. En dat willen wij echt anders doen.

Alle brillen zijn standaard voorzien van extra dunne en super ontspiegelde glazen. Voor de aanschaf van de bril kun je ervoor kiezen om een losse bestelling te doen, óf ons Kidzz Spaarplan. Aangezien kinderen snel groeien, sterktes vaak veranderen en ook de modetrend niet stilstaat is het niet alleen een must maar ook gewoon leuk om elk jaar een nieuwe bril te nemen. Met het Kidzz Spaarplan spreid je de kosten! Over alle voordelen informeren we je graag in de winkel.

Myopie

Ook hebben we veel aandacht voor Myopie Controle omdat we hierin een ontzettend belangrijk onderdeel zien in de oogzorg voor kinderen. Het gaat hier om het terugdringen en stabiliseren van bijziendheid bij kinderen, een steeds groter probleem in onze digitale wereld. Voor Myopie controle leveren wij speciale brillenglazen en contactlenzen. Vanaf 7 jaar kunnen we hier mee beginnen.

Oogmeting

Bij kinderen onder de 12 jaar, die klaar zijn voor de eerste bril, adviseren we om een oogmeting te doen bij een Optometrist. Wij hebben om de week op woensdag een optometrist aanwezig in de winkel met “kinder” spreekuur. Hierdoor voorkom je de lange wachttijd bij de oogarts. De kosten voor een optometrisch onderzoek bedragen normaal €55,- maar bij aankoop van een bril krijgt u 30 euro retour.

Kleding

In onze winkel vind je een breed scala aan topmerken zoals Quapi, Levv en Z8. Of je graag rondloopt in kleurrijke prints of liever een effen outfit scoort je bent van harte welkom om gezellig te komen kijken en passen. Bij ons vind je altijd wel wat leuks voor op school, voor thuis of juist iets bijzonders voor een feestje.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier