Kuperus Hengelsport

De specialist op het gebied van hengelsport!

Kuperus Hengelsport Leek is dé specialist op het gebied van hengelsport, met een focus op roofvissen, witvissen en karpervissen. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde visser, de Kuperus Hengelsport webshop en fysieke winkel in Leek hebben alles wat je nodig hebt.

Onze passievolle eigenaar, Rudolf Kuperus, heeft diepe wortels in de wereld van doodazen en internationaal kunstaas. Zijn ervaring strekt zich uit van het inrichten van snoekbaarsboten tot het doodaasvissen met bevroren klauwen vanaf steigers in winterse havens. Rudolf deelt zijn kennis belangeloos en schuwt een scherpe grap nooit.

Bij Kuperus Hengelsport vind je een breed assortiment aan hengelsportartikelen, met speciale aandacht voor witvis, roofvis en karper. Of je nu op zoek bent naar specifiek materiaal of op zoek bent naar aanbiedingen, onze webshop en winkel hebben het allemaal.

We streven ernaar om toegankelijke tekst te bieden die voor iedereen begrijpelijk is. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige hengelsportproducten, advies over vistechnieken of gewoon een gezellige sfeer in de winkel, bij Kuperus Hengelsport Leek ben je aan het juiste adres.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:00-17:00
zondaggesloten