Kwantum

Betaalbaar wonen met Kwantum

Stap binnen bij Kwantum Leek, de grootste woondiscounter in Nederland en België, waar slimme shoppers hun woonwensen in vervulling zien gaan. Bij Kwantum geloven we in kwaliteit, diversiteit en gegarandeerd de laagste prijzen.

Ontdek een compleet assortiment voor in en om het huis. Of je nu op zoek bent naar wand-, raam- en vloerproducten, meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap of verf, bij Kwantum vind je het allemaal.

Wist je dat Kwantum marktleider is in wand-, raam- en vloerproducten? Achter 1 op de 4 ramen in Nederland hangen gordijnen van Kwantum. Of je nu kant-en-klare gordijnen zoekt of maatwerk wilt, ons eigen atelier staat klaar om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Zelfs als je ramen een vreemde maat hebben, regelen wij het voor je, inclusief inmeten en ophangen.

Ook voor vloerprojecten ben je bij Kwantum Leek aan het juiste adres. Of je nu handig bent met klussen of liever alles uit handen geeft, wij hebben de oplossing. Laat je vloer inmeten en vakkundig leggen door ons team, zodat je zorgeloos kunt genieten van een nieuwe vloer.

Met 99 winkels verspreid door het land is er altijd wel een Kwantum bij jou in de buurt. Maar shoppen kan ook gewoon vanuit huis, waar je online ons assortiment kunt bekijken en bestellen.

Bij Kwantum Leek wordt winkelen niet alleen leuk, maar ook slim. Ontdek kwaliteit, betaalbaarheid en een breed scala aan oplossingen voor al je woonwensen. Kom langs of shop online en ervaar de slimme keuzes bij Kwantum!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend