Magnifiek voor Ogen en Kidzz eyes & Fashion

Een uniek concept, we hebben brillen en zonnebrillen voor volwassenen, maar ook kinderbrillen en baby- en kinderkleding.

Wij zijn Magnifiek voor Ogen

Een lust voor het oog! Als je bij ons binnenkomt word je meteen overdonderd door ruimte, licht en een uitdagende en veelzijdige collectie monturen. We hebben ons best gedaan om een verrassende en unieke collectie in de winkel te hebben. Onze slogan is niet voor niets “perfect zien mag best opvallen”. Merken die je niet overal ziet liggen. We hebben o.a. theo, Lindberg, Johann von Goisern, Moscot en Veronika Wildgruber in de winkel.

Afhankelijk voor welk doeleinde je de bril wilt gebruiken adviseren wij je in de montuur- en glaskeuze. Bij Magnifiek voor Ogen kun je in alle prijsklassen een modieuze bril kopen. Keuze te over in onze voordelige huismerk collectie, maar ook genoemde merkbrillen die ietsjes meer kosten. Tevens hebben we de grootste collectie zonnebrillen en maken we specifieke brillen voor bij voorbeeld sport of hobby.

Uiteraard verdienen de mooiste brillen ook de mooiste en beste glazen! Deze betrekken we bij Rodenstock. Rodenstock is de enige glasfabrikant die de biometrie van het oog, de maatvoering binnenin het oog, mee kan nemen in het glas. Met de unieke DNEye scanner meten we elk oog op duizenden punten. Naast het verschil tussen dag- en nachtzicht, brengen we de complete vingerafdruk van jouw oog in kaart. Zo ontstaat een biometrisch oogmodel van jouw ogen. We zijn hierdoor in staat brillenglazen te leveren die exact passen bij jouw ogen en dus het scherpste zicht mogelijk maken.

Natuurlijk mogen contactlenzen niet missen in een optiekzaak. Draag je af en toe lenzen voor bijvoorbeeld sporten of draag je juist elke dag lenzen, wij kunnen je hierin adviseren. Samen kijken we wat voor jou de beste oplossing zou zijn. Een contactlens naar wens.

 

Ons team

Sandra is contactlensspecialist en idolaat van mooie opvallende brillen. Een klant kunnen verrassen met een bijzondere bril voorzien van de beste glazen is waar ze vrolijk van wordt. Maar ook het aanmeten van contactlenzen is iets waar ze haar energie goed in kwijt kan. Vooral als iemand ooit te horen heeft gekregen dat lenzen geen optie zijn, dan ziet ze dat als een uitdaging.

Wytze is opticien, de veelzijdigheid van ons werk is wat ons vak zo mooi maakt roept hij met regelmaat. Een oogmeting met de nieuwste apparatuur, maar ook het geven van maatwerk bril- en glasadvies is iets wat zijn passie voor het vak stimuleert. Als het eindresultaat dan ook nog eens is dat jij als klant met een mooie nieuwe bril en een tevreden glimlach de winkel verlaat is zijn missie geslaagd.

Marjon is verkoopmedewerker en hoofd Kidzz Eyes and Fashion. Op alle vragen over de kinderkleding of brillen heeft ze wel een antwoord. Ze kan je uitstekend adviseren over pasvormen en maten van brillen, maar weet ook wat de nieuwste trends in de kindermode zijn of welke kleuren het straatbeeld gaan bepalen. 

Volg Magnifiek op  Facebook.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier