Morgana Leek

Goed & gezond slapen

Welkom bij Morgana Leek, jouw toegewijde beddenspecialist en onderdeel van Kort Woonkomfort, een vertrouwde naam in slaapcomfort gedurende meer dan 50 jaar. Onze royale showroom, strategisch gelegen langs de A7 en gemakkelijk bereikbaar vanuit Groningen, biedt een uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek samen met onze ervaren slaapadviseurs de perfecte, persoonlijke slaapoplossing.

Bij Morgana Leek streven we naar een slaapervaring op maat. Onze reis begint met de slaaptest, een snelle 8-minuten durende analyse die jouw unieke SLAAP-DNA® onthult. Deze test onthult de benodigde ondersteuning voor jouw lichaam, en stelt onze slaapadviseurs in staat de ideale combinatie van bedbodem, matras en hoofdkussen voor te stellen. Met jouw comfort- en stijlvoorkeuren, en rekening houdend met jouw budget, creëren we een compleet bed waarop je de komende 10 tot 15 jaar comfortabel en gezond zult slapen.

We nodigen je uit om Morgana Leek te bezoeken en persoonlijk advies te ontvangen. Onze beddenwinkel is geopend van dinsdag tot en met zondag. Om er zeker van te zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs beschikbaar is om je te assisteren, raden we je aan van tevoren een afspraak te maken. Ontdek de wereld van aangepaste slaapoplossingen bij Morgana Leek en investeer in een goede nachtrust die lang meegaat.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier