Nikky Bloemen

Ontdek een divers assortiment aan bloemen

Welkom bij Nikky Bloemen, gelegen in het hart van de sfeervolle Liekeblompassage. Bij Nikky Bloemen draait alles om het delen van mooie momenten en het verspreiden van vreugde met prachtige bloemcreaties.

Of je nu iemand wilt verrassen met een kleurrijk boeket of jezelf wilt trakteren op wat bloemrijke pracht, bij Nikky Bloemen ben je aan het juiste adres. Ontdek ons diverse assortiment aan bloemen en laat je betoveren door de frisse geuren en levendige kleuren.

Bij Nikky Bloemen is het ook mogelijk om online een bestelling te plaatsen en een bloemrijk gebaar te laten bezorgen. Wij bezorgen in verschillende plaatsen, waaronder Drachten, Drachtster Compagnie, Ureterp, Wijnjewoude, Siegerswoude, Bakkeveen en Frieschepalen.

Laat Nikky Bloemen je helpen bij het creëren van speciale momenten, of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bedankje of gewoon zomaar. Onze passie voor bloemen komt tot uiting in elk boeket dat we samenstellen.

Breng een bezoek aan Nikky Bloemen in Leek en laat je inspireren door onze prachtige bloemen en arrangementen. Of maak gebruik van onze handige online bestelservice en bezorg een stukje natuurlijke schoonheid bij iemand thuis. Bij Nikky Bloemen geloven we in de kracht van bloemen om emoties over te brengen en vreugde te verspreiden.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend