Pro Optiek

Oogmeting, brillen en contactlenzen.

Het bedrijf bestaat sinds 1995 in Leek, waar we altijd gevestigd waren aan de Samuel Leviestraat maar sinds 2020 zijn gevestigd aan de Tolberterstraat 7. Pro Optiek is een gezellige en kleurrijke winkel. De collecties zijn overzichtelijk in sfeer- en kleurgroepen gepresenteerd. U bent altijd welkom om ideeën op te doen, om informatie te krijgen of om even gezellig binnen te lopen.

U kunt bij ons terecht voor goed advies op gebied van brillen en brillenglazen, lenzen en gehoor. Uiteraard met de keuze uit een groot assortiment van (zonne-)brillen en vele soorten lenzen. Wij bieden vele soorten (eigentijdse) brillen aan voor diverse leeftijdsgroepen in diverse stijlen en maten. Gemaakt voor lang draagplezier en draagcomfort.

We bieden ook vele speciale soorten brillen aan, zoals duikbrillen en veiligheidsbrillen. Naast brillen, lenzen en accessoires bieden wij ook gehoorartikelen. Wij staan voor kwaliteit, kennis en service.

Desgewenst wordt u geadviseerd door een van onze vriendelijke medewerkers. Zij schenken voor u ook graag een kopje koffie of thee in tijdens uw bezoek. Wij staan graag voor u klaar.

Koopavond (donderdag of vrijdag) alleen op afspraak geopend.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-18:00
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten

Contactformulier