Schuiling Wonen & Slapen

Kwaliteit in wonen en slapen

Bij Schuiling Wonen & Slapen laat je je inspireren voor het inrichten van je huis, ongeacht de gewenste stijl - van modern tot klassiek, functioneel tot romantisch. Schuiling is een familiebedrijf met vestigingen in Leek, Peize en Zuidhorn. Je ontmoet er deskundige medewerk(st)ers die je graag bijstaan met vakkundig advies.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan meubels en slaapoplossingen. Ons doel is om jouw huis in te richten zoals jij dat voor ogen hebt, met keuzes die bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl passen. Of je nu eigentijdse inrichtingsideeën zoekt of tijdloze klassiekers, ons diverse aanbod biedt voor ieder wat wils.

In onze winkels in Leek, Peize en Zuidhorn staat ons team van experts voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. We begrijpen dat je huis jouw persoonlijke toevluchtsoord is, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat het helemaal bij jou past. Kom langs bij Schuiling Wonen & Slapen en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je droominterieur werkelijkheid te maken.

Locatie

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:30-18:00
woensdag09:30-18:00
donderdag09:30-18:00
vrijdag09:30-21:00
zaterdag09:30-17:00
zondaggesloten

Contactformulier