Stella Fietsen

Ontdek je droomfiets

Welkom bij Stella Leek - dé plek waar je de wereld van e-bikes kunt ontdekken en beleven. Onze fietsenwinkel aan de Boveneind 19 nodigt je uit voor een gratis proefrit, zodat je de geweldige Stella-e-bikes in actie kunt ervaren. Mijn collega's en ik staan zes dagen per week voor je klaar, enthousiast om je het beste e-bikeadvies te geven, onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Ons doel is simpel: we willen dat jij verliefd wordt op jouw perfecte droommodel!

In onze winkel kun je alle elektrische fietsen alvast online bekijken. Klik op de onderstaande links om een indruk te krijgen:Bij Stella Leek, gevestigd aan de Boveneind 19, kun je op al onze Stella-e-bikes proeffietsen en de modellen uitgebreid vergelijken. Alleen zo ontdek je de droomfiets die niet alleen past bij je gebruik, maar ook bij je ideale zithouding. Je kunt op elk moment bij ons binnenlopen, dus een afspraak maken is niet nodig. Als je liever niet wilt wachten, kun je ook een persoonlijke afspraak maken in onze fietsenwinkel in Leek, waar een e-bikeadviseur gegarandeerd voor je klaarstaat.

Stella is niet alleen in Leek te vinden, maar heeft meer dan vijftig fietsenwinkels in binnen- en buitenland, waaronder Assen, Emmen, Joure, Leeuwarden en Zwolle. En als je niet naar ons toe kunt komen, komen wij gewoon naar jou, zodat je een proefrit kunt maken in je eigen straat of zelfs op het werk. Bij Stella Leek maken we de wereld van e-bikes toegankelijk, persoonlijk en vooral onvergetelijk!

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend