Twinkel

De Twinkel

Aan De Dam in Leek bevindt zich een unieke winkel met een atelier en een zorgbadkamer. Deze bijzondere werk- en dagbestedingslocatie is onderdeel van De Zijlen.

De winkel draagt de naam "Twinkel". Hier worden producten verkocht die met liefde en zorg zijn gemaakt door de cliënten van De Zijlen. Denk hierbij aan een breed scala aan ambachtelijke creaties, waaronder kaarsen, matten, manden, poppen, prachtig geborduurde handdoeken, kleine meubels, en nog veel meer.

Een speciale textielgroep binnen De Twinkel is actief bezig met het vervaardigen van diverse textielproducten. Hierbij kun je denken aan handdoeken, pannenlappen, schorten, gebreide knuffels, poppen en poppenkleertjes. De creatieve cliënten werken met verschillende materialen en beheersen diverse technieken. Of het nu gaat om achter de naaimachine zitten, borduren, breien, haken of het maken van prachtige handgemaakte kaarten, iedereen kiest de activiteit die het beste bij zijn of haar voorkeur past.

De Twinkel is niet zomaar een winkel; het is een plek waar creativiteit en zorg samenkomen. Hier krijgen cliënten de kans om hun unieke talenten te laten zien en producten te creëren die het hart verwarmen. Kom gerust langs en ontdek de schitterende handgemaakte items die met passie zijn vervaardigd. Door uw aankoop ondersteunt u niet alleen creativiteit maar draagt u ook bij aan een zinvolle dagbesteding en zorg in Leek.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier