Uw Slijter Stiekema

Een unieke slijtersformule

Welkom bij Uw Slijter Stiekema, dé plek waar passie voor het slijtersvak samensmelt met een warme klantbeleving. Als een echt familiebedrijf, gerund door vader Han en dochter Manouk, streven we ernaar om meer te bieden dan alleen producten. Wij willen u een unieke beleving bezorgen, waarbij u de producten niet alleen kunt kopen, maar ook kunt ervaren.

Bij Uw Slijter Stiekema draait alles om sfeer. We willen een plek creëren waar u zich direct op uw gemak voelt en graag terugkomt. Onze winkel is gevuld met een selectie van kwaliteitsproducten die met liefde zijn gekozen. Of u nu een doorgewinterde connaisseur bent of gewoon wilt ontdekken, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vader Han heeft deze zaak altijd als een droom gekoesterd, en nu delen we die droom met u. We nodigen u uit om te komen beleven, proeven en ervaren wat Uw Slijter Stiekema te bieden heeft. Laat ons uw zintuigen prikkelen en u meenemen op een reis door de wereld van smaak.

Kom langs en ontdek de passie achter onze producten. Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om van elke bezoek een bijzondere ervaring te maken. Tot ziens bij Uw Slijter Stiekema, waar we niet alleen drank verkopen, maar waar we samen met u herinneringen creëren!

Locatie

Openingstijden

maandag13:00-18:00
dinsdag09:00-18:00
woensdag09:00-18:00
donderdag09:00-18:00
vrijdag09:00-21:00
zaterdag09:00-17:30
zondaggesloten