Van der Veen

Meer dan alleen noten, kom het ontdekken!

De marktkraam van Van der Veen is een ware traktatie voor je smaakpapillen. Hoewel ze bekend staan om hun uitgebreide assortiment aan noten, biedt Van der Veen zoveel meer. Van de heerlijkste kazen tot verleidelijke delicatessen, bij Van der Veen vind je altijd iets bijzonders.

Waarom kiezen voor Van der Veen?

Uitgebreid Assortiment

Bij Van der Veen kun je kiezen uit een breed scala aan noten, maar ook veel meer. Hun kraam staat vol met diverse kazen, gedroogde vruchten, en andere delicatessen. Of je nu op zoek bent naar een gezonde snack, een bijzondere kaas voor op de borrelplank, of een unieke toevoeging aan je kookkunsten, Van der Veen heeft het allemaal.

Hoge Kwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij Van der Veen. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je altijd het beste krijgt. Of het nu gaat om een handjevol noten of een stuk kaas, je kunt altijd rekenen op de uitstekende kwaliteit van Van der Veen.

Persoonlijke Service

Het team van Van der Veen staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren. Ze delen graag hun passie en kennis over hun producten, zodat je altijd met iets lekkers en bijzonders naar huis gaat.

Bezoek Van der Veen op de markt in Leek

Kom langs bij de kraam van Van der Veen op de markt in Leek en ontdek zelf waarom ze meer zijn dan alleen noten. Proef de diverse kazen, geniet van de heerlijke notenmixen, en laat je verrassen door de vele andere delicatessen die ze te bieden hebben.

Meer weten? Bezoek de website: Van der Veen

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend