van der Velde Groente & Fruit

Winkel in aardappelen, groenten en fruit winkel in groenten- en vruchtenconserven

  • De Dam 15
    9351 AL Leek
  • 0594-512180
  • Route

Welkom bij Van der Velde Groente & Fruit, jouw speciaalzaak voor de beste aardappelen, verse groenten en smakelijk fruit. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van de meest verse en smaakvolle producten.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment van hoogwaardige aardappelen, knapperige groenten en sappig fruit, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte aardappel voor een heerlijke maaltijd, verse groenten om te koken of smaakvol fruit om van te genieten, wij hebben het voor je in huis.

Daarnaast bieden wij ook een scala aan groente- en vruchtenconserven, zodat je altijd een voorraad van je favoriete smaken bij de hand hebt. Bij Van der Velde Groente & Fruit staan we voor kwaliteit en versheid, en we streven ernaar om jou de beste producten te leveren.

Bezoek onze winkel in Leek en ontdek ons uitgebreide aanbod. Ons vriendelijke team staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om jou te voorzien van advies. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te voorzien van de heerlijkste aardappelen, groenten, fruit en conserven.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend