Vegro zorgwinkel Leek

Vegro belooft en gelooft

Bij Vegro Zorgwinkel in Leek staan we klaar om je te voorzien van deskundig advies en een breed scala aan zorgoplossingen. Onze vriendelijke winkelmedewerkers beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van hulpmiddelen en helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

In onze zorgwinkel kun je hulpmiddelen kopen, lenen en huren. Of het nu gaat om mobiliteitsproducten, hulpmiddelen voor thuiszorg, of andere ondersteunende apparatuur, wij hebben een uitgebreid assortiment. Onze winkel is toegankelijk voor iedereen, en indien nodig, kunnen we aan huis komen voor persoonlijk advies en aanmetingen.

Vegro heeft niet alleen zorgwinkels, maar ook uitleenpunten en servicepunten. Onze uitleenpunten, te vinden in bijvoorbeeld ziekenhuizen en apotheken, bieden de mogelijkheid om hulpmiddelen te lenen en te huren. Onze servicepunten, zowel bemand als onbemand, assisteren bij het plaatsen van uitleenbestellingen en bieden hulpmiddelen voor dagelijkse levensverrichtingen.

Kom langs bij Vegro Zorgwinkel Leek voor een persoonlijke en toegankelijke benadering van jouw zorgbehoeften. Wij streven ernaar om je comfort en zelfstandigheid te bevorderen, zodat je optimaal kunt genieten van het dagelijks leven.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend