Welkoop

Welkoop. Weet wat te doen

Bij Welkoop Leek staan we klaar voor alle doeners, met deskundig advies, een praktisch assortiment, handige services en volop inspiratie.

Of je nu met groene vingers geboren bent, een toegewijde dierenliefhebber bent, of simpelweg geniet van buiten zijn, Welkoop Leek is dé bestemming waar jouw behoeften tot bloei komen.

In het hart van Welkoop Leek ligt ons praktische aanbod, samengesteld met de doener in gedachten. We begrijpen jouw passie voor de buitenlucht en bieden daarom niet alleen een assortiment aan, maar ook doordacht advies dat het hele jaar door relevant is, ongeacht het weer.

Onze tuinadviezen zijn als seizoenen die veranderen, altijd aangepast aan wat jouw buitenruimte op dat moment nodig heeft. Of het nu tijd is voor lentebloemen, zomerse oogsten, herfstpracht of winterse voorbereidingen, wij hebben de kennis om jouw tuin op zijn best te laten stralen.

Bij Welkoop Leek gaat onze zorg niet alleen uit naar planten en bloemen, maar ook naar de harige, gevederde of geschubde leden van je familie. We delen jouw liefde voor dieren en begrijpen hoe essentieel het is om goed voor ze te zorgen. In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt voor het welzijn van jouw huisdieren en meer.

 

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier