Assurantiekantoor Schrage

Onze verzekeringspakketten zijn duidelijk, overzichtelijk, concurrerend en transparant.

Welkom bij Assurantiekantoor Schrage,

Wij zijn een team van toegewijde professionals die gespecialiseerd zijn in het bieden van verzekeringen en financieel advies aan zowel particulieren als bedrijven. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, integriteit en persoonlijke aandacht. Bij Assurantiekantoor Schrage geloven we in het leveren van heldere, op maat gemaakte oplossingen die aansluiten op de individuele behoeften van onze klanten.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van uw unieke situatie en behoeften. We nemen de tijd om naar u te luisteren, uw gezinssituatie te begrijpen, uw toekomstplannen te bespreken en te identificeren welke risico's u wilt afdekken. Op basis van deze informatie bieden wij een op maat gemaakt advies dat niet alleen rekening houdt met de prijs en voorwaarden, maar vooral met uw persoonlijke omstandigheden.

Bij Assurantiekantoor Schrage gaat onze dienstverlening verder dan alleen het afsluiten van een verzekering. Wij blijven gedurende de hele looptijd van uw verzekering betrokken en behartigen uw belangen. Wijzigingen in uw situatie worden periodiek met u besproken om ervoor te zorgen dat uw verzekeringspakket up-to-date blijft en blijft voldoen aan uw behoeften.

Als u vragen heeft over uw financiële situatie of als u behoefte heeft aan advies, staan wij altijd voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken op (0594) 51 34 70 of een afspraak maken om langs te komen op ons kantoor in Leek. Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis.

Bij Assurantiekantoor Schrage streven we ernaar om verzekeren persoonlijk en toegankelijk te maken. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen voor een persoonlijk advies en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier