Bolhuis adviesbureau

U kiest voor zekerheid

Sinds 1993 staat Bolhuis Adviesbureau garant voor gepersonaliseerde financiële dienstverlening. Bert Bolhuis, oprichter van het bedrijf, gelooft sterk in het belang van persoonlijke, passende, en professionele financiële adviezen. Met een team van vijf toegewijde professionals streven we ernaar om onze cliënten te voorzien van een onderscheidende aanpak die hun individuele behoeften en doelen weerspiegelt. Of het nu op ons kantoor is, bij u thuis, of op uw bedrijfslocatie, wij zijn er om u te helpen.

Onze Diensten

Bij Bolhuis Adviesbureau vindt u een breed scala aan diensten, waaronder erkend hypotheekadvies, financiële planning, verzekeringsadvies en de mogelijkheid om zelf via internet verzekeringen te regelen. Daarnaast kunnen wij uw belastingaangiften verzorgen. Onze betrokkenheid en persoonlijke aandacht, gecombineerd met voortdurende bijscholing om onze vakkennis up-to-date te houden, garanderen eerlijk en oprecht advies.

Transparantie en Onafhankelijkheid

Wij geloven in transparantie en onafhankelijkheid. Daarom ontvangen wij geen provisies en kunt u er zeker van zijn dat ons advies niet wordt beïnvloed door externe factoren. Ons doel is niet simpelweg vertellen wat wij zouden doen in uw situatie, maar u actief betrekken in het proces, zodat u zelf keuzes kunt maken die het beste bij u passen. Wij streven altijd naar het beste advies, waarbij we toegang hebben tot een breed scala aan financiële producten van meer dan honderd aanbieders.

Blijvend Zicht op Uw Situatie

Door middel van geavanceerde software bieden wij u een blijvend inzicht in uw financiële situatie. Van uw hypotheek tot uw pensioen en verzekeringen, wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van uw netto besteedbaar inkomen in verschillende scenario's. Met onze speciale database worden uw hypotheek en verzekeringen dagelijks doorgerekend, zodat u altijd kunt profiteren van de beste tarieven en voorwaarden.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier