Makelaardij Th. van der Laan

Makelaardij Th.van der Laan: uw partner in wonen!

Wie zijn wij?

Makelaardij Th.van der Laan: uw vertrouwde makelaar in Leek en omgeving

Makelaardij Th.van der Laan is al sinds 1977 een begrip in Leek en omgeving. Wat begon als een hobby van Thijs van der Laan, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel makelaarskantoor met een team van ervaren medewerkers. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw woning.

Een familiebedrijf met hart voor de zaak

Makelaardij Th.van der Laan is een echt familiebedrijf. Jan van der Laan nam in 1989 de leiding over van zijn vader Thijs. Inmiddels werken er meerdere medewerkers binnen het bedrijf, die allen met veel passie en gedrevenheid hun werk uitvoeren.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij vinden het belangrijk dat u kunt rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom zijn wij aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, waaronder VBO Makelaar, SCVM en NWWI. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat wij onze werkzaamheden volgens de hoogste standaarden uitvoeren.

Persoonlijke aandacht

Wij nemen graag de tijd om uw wensen en behoeften te bespreken. We bieden u een op maat gemaakt traject en begeleiden u stap voor stap bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw woning.

Wat wij u te bieden hebben:

  • Aankoopbegeleiding
  • Verkoopbegeleiding
  • Verhuurbegeleiding
  • Taxaties
  • Hypotheekadvies

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We informeren u graag over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uw woning.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier