Poelman Assurantiën

Wij helpen je graag bij het maken van goede financiële keuzes.

Welkom bij Poelman Assurantiën, waar persoonlijke service en onafhankelijk advies samenkomen. Sinds onze oprichting in 1997 door Klaas Poelman, hebben wij ons toegewijd aan het bieden van hoogwaardige verzekerings- en hypotheekadvies aan zowel particuliere als zakelijke klanten. In 2019 heeft Simon de Vries het bedrijf overgenomen en zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Leek.

Onze Missie

Bij Poelman Assurantiën staat de klant centraal. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar jouw behoeften en wensen om het beste advies te kunnen geven. Als onafhankelijk adviesbureau hebben we geen verplichtingen jegens banken of verzekeraars, waardoor we vrij zijn om de meest geschikte oplossingen voor jou te vinden.

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs die jouw belangen vooropstellen:

  • Ben Walvius: Met zijn expertise en toewijding staat Ben klaar om je te helpen bij al je verzekeringsvragen.
  • Simon de Vries: Als mede-eigenaar van Poelman Assurantiën zet Simon zich in voor het bieden van betrouwbaar hypotheekadvies en meer.

Waarom Poelman Assurantiën?

Bij ons vind je:

  • Persoonlijk Contact: Elke klant wordt met dezelfde zorg en aandacht behandeld, omdat we geloven in de kracht van persoonlijke relaties.

  • Onafhankelijkheid: We zijn niet gebonden aan specifieke financiële instellingen, wat ons in staat stelt om volledig onpartijdig advies te geven dat aansluit bij jouw behoeften.

  • Dienstbaarheid: Jouw tevredenheid en financiële welzijn zijn onze prioriteit. We streven naar eerlijk en transparant advies dat gericht is op het behalen van jouw doelen.

  • Laagdrempeligheid: Of je nu een vraag hebt over een verzekering of een complexe hypotheek wilt bespreken, ons kantoor staat open voor iedereen. Kom langs, bel of e-mail ons, we helpen je graag.

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier