Ubels Assurantiën B.V.

Persoonlijke service met een voordelige premie!

Bij Ubels Assurantiën streven we naar meer dan alleen het verstrekken van verzekeringen. Met een achtergrond die teruggaat tot 1994 in de verzekeringsbranche, hebben we een schat aan ervaring opgebouwd die we graag delen met onze klanten.

Onze reis begon als accountmanager bij AMEV (nu ASR Verzekeringen), maar al snel groeide de ambitie om een eigen pad te bewandelen als zelfstandig assurantieadviseur. In 2004 deden we de stap naar onafhankelijkheid door een lokale assurantieportefeuille over te nemen, met meer dan 300 gewaardeerde klanten. Sindsdien hebben we ons bedrijf, Ubels Assurantiën, opgebouwd op een stevig fundament van betrouwbaarheid, deskundigheid en toewijding.

Onze kracht ligt in het leveren van onafhankelijk persoonlijk advies. We geloven dat elk individu en elk bedrijf uniek is, en daarom vereist het vinden van de juiste verzekeringen een persoonlijke benadering. Met zorgvuldigheid en toewijding beheren we de verzekeringspakketten van zowel particuliere als zakelijke relaties, altijd strevend naar gunstige premies, polisvoorwaarden en een vlotte schadeafwikkeling.

Door voortdurende educatie en het bijhouden van vakgerichte studies, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringswereld. Dit stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van up-to-date en deskundig advies, dat aansluit bij hun specifieke behoeften en situatie.

Bij Ubels Assurantiën staan we klaar om u te helpen uw verzekeringsbehoeften te bespreken en op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw leven en bedrijf beschermen. We nodigen u van harte uit om samen met ons uw verzekeringsportefeuille door te nemen en te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen in het veiligstellen van uw toekomst.

 

Locatie

Openingstijden

Geen openingstijden bekend

Contactformulier