Pinksteren in de feesttent

Het Pinksterweekend belooft een geweldig feest te worden bij Podium Nienoord en de Feesttent naast de kermis. Op vrijdag trapt het festival af met Shock, waar DJ Paul Elstak, E-Force en Luna voor een spectaculaire avond zullen zorgen. Op zaterdag kun je dansen op de hits van QMusic en het foute uur, terwijl op zondag Chris Deluxe, Kroegtijgers en DJ D'light de muziek verzorgen. Het feest wordt op maandag afgesloten met de Guilty Pleasure Show en de knallende afsluiter Johnny7.

Naast Podium Nienoord biedt de Feesttent bij de kermis ook een geweldig programma met de Prime Partyband op zaterdag, Papa Di Grazzi op zondag en het Feestcafé Live op maandag met optredens van Marco Schuitmaker, André Kooistra, Gaatze Bosma en DJ Dirk. De toegang is gratis op alle dagen van het Pinksterweekend, zodat iedereen kan genieten van een feestweekend in het bos en terug kan gaan naar de nostalgie van vroeger.

Mis deze kans niet om Pinksteren te vieren met geweldige muziek en gezelligheid. Bezoek onze website www.pinksterfestivalleek.nl voor meer informatie en we hopen je te zien bij Podium Nienoord en in de Feesttent naast de kermis tijdens het Pinksterweekend!

 

Zaterdag 27 mei – 20:00 uur
Prime Partyband coverband

Zondag 28 mei – 20:00 uur
Papa di Grazzi coverband

Maandag 29 mei – 12:00 uur
Feestcafé Live
Marco Schuitmaker, André Kooistra, Gaatze Bosma, Dj Dirk

- Alle dagen gratis entree

www.pinksterfestivalleek.nl
 

Evenementinfo

zaterdag 27 mei 2023
zondag 28 mei 2023
maandag 29 mei 2023
Feesttent op De Tip